Ik als opa van…

 “Ik als opa van Jay ben erg nuchter en geloof niet zo in deze dingen, maar niets is minder waar nu ik zie hoe goed het met Jay gaat op school”

Hallo Christina,

Ik wil je een groot compliment geven, hoe jij mijn kleinzoon Jay hebt geholpen. Jij ontwikkelden een leermethode die heet beeldenken.

Ik als opa van Jay ben erg nuchter en geloof niet zo in deze dingen, maar niets is minder waar nu ik het zelf zie hoe goed het met Jay gaat op school. Jay is dyslectisch en had moeite op school met rekenen, taal, schrijven, klok kijken enz. Door jouw leermethode van Uniek denken heb jij bij Jay kastje en vakjes in zijn hoofd gezet!! Als hij nu iets moet doen op school of waar dan ook, dan zet hij zo’n kastje of vakje open. Bijvoorbeeld rekenen dan kan hij zich goed concentreren op dit vak. Als hij klaar is met rekenen dan doet hij dit kastje of vakje weer dicht en opent weer een ander kastje of vakje om wat anders te geen doen. Mijn kleinzoon is een andere jongen geworden door zijn zelfvertrouwen! Het gaat nu heel goed op school met hem!

Bedankt voor alles, groeten opa van Jay