Wie we zijn

Wij zijn Christina Vellinga en Cindy van Winden van Uniek Denken. Wij coachen leerlingen die problemen hebben met leren en het eigen maken van de lesstof. De leeftijdscategorie is van basisschool tot MBO-niveau, heel divers en ieder een eigen aanpak.

Christina Vellinga


Gecertificeerd visueel screener/trainer, coach beelddenken en Jamara-rekenen, dominantie en WoordBeeldTrainer.
Reflexintegratie, opleiding gevolgd RMTi (Rhythmic Movement Training International)

Cindy van Winden


Gecertificeerd coach beelddenken en Jamara-rekenen.      Visueel screener/trainer en bekend met reflexen.

Onze werkwijze & visie

Enthousiasme, respect, vertrouwen, open, recht door zee en betrokkenheid zijn belangrijke waarden voor ons en zijn terug te vinden in onze werkwijze. Wij laten graag zien en ervaren welke talenten allemaal aanwezig zijn om leerproblemen aan te pakken!

Uitgangspunt is uw kind. Uw kind staat centraal. Wij gaan uit van de mogelijkheden en talenten van uw kind. Ieder kind is uniek, ook met de informatieverwerking. Voor het eigen maken van de lesstof (zowel opnemen, verwerken als reproduceren) is het belangrijk om te kijken naar de basis waar het precies stagneert of blokkeert.

Dit bekijken we vanuit een groot geheel, omdat meerdere factoren hierbij vaak mee spelen. Iedereen heeft een andere voorkeur hoe de lesstof eigen te maken, daarom bieden wij op maat lesmateriaal aan. Het uiteindelijke doel is dat er meer grip is op de lesstof, het zelfvertrouwen en plezier terugkeert en “eruit komt wat erin zit!”

Samenwerking

Expertise hebben we in huis, maar soms is er geen pas-klaar antwoord op een vraag of probleem. Wij vinden het belangrijk dat iedereen eerlijk en onderbouwde uitleg krijgt. We weten waar de grenzen van onze expertise liggen en verwijzen door naar de juiste persoon of organisatie, als dit nodig is. Soms is thuis oefenen met materiaal even nodig. Veel oefenmateriaal stellen wij ter beschikking, maar soms bij groot materiaal raden wij aan deze tijdelijk te lenen bij een speelotheek.

Er wordt hard gewerkt aan een goed professioneel netwerk om ons heen. Wij werken graag samen met andere bedrijven of organisaties die dezelfde visie als ons delen en niet onnodig doorbehandelen.